Mooren Loopbaan Coach
plezier maken van werk

Loopbaan advies 

Vaak hoor ik “ik wil graag weten wat ik nog meer zou kunnen”. Vraag je jezelf ook wel eens af, wat wil ik nu echt? Wat past goed bij me? Waar liggen kansen? Komt je dat bekend voor?


Misschien twijfel je over je huidige baan of vind je het niet meer echt leuk maar ook al heb je het nog naar je zin op je werk, het is altijd goed om stil te staan bij de keuzes die je hebt gemaakt, bewust of onbewust, te onderzoeken waar je drijfveren, je ambitie, kwaliteiten en wensen voor de komende jaren liggen. Even pas op de plaats, het maken van een ‘blauwdruk” van jezelf in het heden dat inzichten zal geven voor de stappen naar en in de toekomst.


In een vrijblijvend gesprek maken we kennis en kijken we samen naar je verwachtingen, wensen en behoeften en stemmen daarop jouw begeleiding af. 

Dat kunnen enkele gesprekken zijn of uitgebreid met meer gesprekken en inzet van bijv. digitale testen en toegang tot een portal voor marktonderzoek.

Tijdens de begeleiding leer je veel over jezelf waardoor je gedegen keuzes kunt maken en jezelf daardoor ook goed kunt presenteren en profileren in gesprekken met bijv. je leidinggevende, recruiters of potentiële werkgevers. Je weet immers wat je wilt en waarom.


Doorlooptijd in overleg.


Gesprekken on/offline mogelijk, workshops en trainingen offline. 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn